Få hjelp med Medarbeidere Priser
Få hjelp med Medarbeidere Priser
Klinikker: Frogner Torshov Lille Grensen
Bestill time: Frogner Torshov Lille Grensen
Vi tester og kartlegger.
Vi tilpasser og skreddersyr.
Vi følger opp og rådgir.
Velg klinikk
Torshov
Frogner
Lille Grensen
Silje Holstad
Fysioterapeut
Ultralyddiagnostikk, skulder, kne, hofte, rehabilitering.

Utdannet fysioterapeut med videreutdanning i ultralyddiagnostikk og injeksjonsterapi. Silje er opptatt av å finne de underliggende årsakene til dine plager, og hjelper deg som pasient å forstå mer om diagnosen og behandlingsforløpet. Hun har tidligere spilt håndball og har jobbet mye med idrettsskader. Som fysioterapeut tar hun imot alle typer pasienter, men har i tillegg god erfaring med artrose og rehabilitering etter operasjoner. Kom raskt tilbake til hverdagen med skreddersydd behandling hos Silje.
Les mer
Fredrik Amlien
Fysioterapeut
Ultralyddiagnostikk, skulder, hofter og knær

Utdannet og autorisert fysioterapeut med etterutdanning innen ultralyddiagnostikk. Siden 2017 har Fredrik jobbet med et bredt spekter av pasienter og plager. Han vil i samarbeid med deg utforske og utarbeide en trygg og effektiv tilnærming til dine problemer. Bakgrunn fra ishockey og har spesielt interesse for skuldre, hofter og knær. Med Fredrik som din fysioterapeut får du en nøye utvalgt kombinasjon av manuelle teknikker og en aktiv vri på det meste.
Les mer
Birte Bjørkedal
Fysioterapeut
Rehabilitering, skulder, nakke, idrettsskader

Utdannet fysioterapeut og har etterutdanning innen ortopedisk medisin, idrettsmedisin og kognitiv terapi. Birte er en motivert terapeut som er «hands on» og jobber mye med manuelle behandlingsteknikker for å få skape bevegelse og funksjon i kroppen. Hun undersøker grundig og lager rehabiliteringsplan basert funn og diagnose. Birte hjelper deg med blant annet rehabilitering etter skade og operasjon, skuldersmerter, ryggplager, hodepine og nakkeproblematikk. Med en god kombinasjon av klinisk erfaring, utdanning og kursing, sørger hun for et vanntett behandlingsopplegg for deg.

E-post - birte@myoklinikken.no
Tlf - 92880998
Les mer
Håkon Fiskum Sunde
Naprapat
Ultralyddiagnostikk, ankel, kne, hofte

Utdannet og autorisert Naprapat, og har jobbet aktivt siden 2012. Videreutdanning innen ultralyddiagnostikk. Som pasient skal du få en god undersøkelse, oppfølging og verktøy for å mestre hverdagen. Bakgrunn fra brettsport, og har særlig interesse for knesskader, overtråkk og andre ankelskader. Pasienter med akutte eller langvarige ryggsmerter kan også henvende seg her.
Les mer
Helle Swanberg
Naprapat
Idrettsskader, kjeveproblematikk, hodepine, og nakke/ryggplager

Helle er autorisert naprapat, med særlig interesse for rehabilitering. Hun jobber også aktivt som personlig trener og crossfit-coach. Hun har bred erfaring med pasienter i alle aldre og med ulike fysiske forutsetninger, fra ikke-aktive til toppidrettsutøvere. Hos Helle kan du forvente en grundig undersøkelse av årsakene til dine plager, en forklaring på funnene, riktig oppfølging og verktøy for å få mindre smerte i hverdagen, og/eller på trening. Helle har i tillegg videreutdanning innen gravid/barsel-trening. Særlig interesse for idrettsskader, kjeveproblematikk, hodepine, og nakke/ryggplager.
Les mer
Arve Hembre
Naprapat
Ultralyddiagnostikk, injeksjonsterapi, second opinion.

Utdannet Naprapat med videreutdannelse innen ultralyd og injeksjonsterapi. Arve er først og fremst kliniker, men benytter seg av ultralyd for å bedre kunne kartlegge skader i muskel- og skjelettapparatet. Han har bakgrunn fra fotball, og stor faglig interesse for idrettsmedisin. Samarbeider tett med eliteutøvere, idrettslag, fysioterapeuter og leger. Her møter du en ydmyk og kompetent terapeut med mye kunnskap.
Les mer
Gabriella Leifsson
Osteopat
Rehabilitering, trening, skulder, hofte, lyske, nakke

Gabriella er utdannet Osteopat og er en engasjert terapeut som ønsker at du som pasient skal sitte igjen med økt kunnskap og forståelse rundt plagene dine. Hun er utdannet personlig trener og har jobbet med dette siden 2015, her har hun opparbeidet seg lang erfaring med opptrening og rehabilitering. Gabriella er opptatt av å skape et godt samarbeid med deg som pasient for å kunne tilpasse behandlingen best mulig.
Les mer
Tommy Valio
Lege
Idrettslege, spesialist i almennmedisin, medisinsk ansvarlig
Les mer
Andrea Andresen Betten
Manuellterapeut / Fysioterapeut
Permisjon til 01.01.2025. Rygg, nakke, kne. Er i veiledet praksis for manuellterapi.

Master of Clinical Physiotherapy Musculoskeletal Physiotherapy Major på University of Curtin i 2022 og tok en bachelor i Fysioterapi ved University College Lillebælt 2015. Har erfaring som fysioterapeut på klinikk og har jobbet en del med rygg, nakke og knepasienter. Har også jobbet i kommunehelsetjeneste med forebyggende arbeid på friskliv og mestringssenteret. Erfaring innenfor forskjellige idretter, som fysioterapeut for junioravdelingen til Kristiansund Ballklubb, Kristiansund håndballklubb og Kritiansund svømmeklubb. Både forebyggende, men også med rehabilitering av idrettsskader. Har forsikringsavtale med idretthelsesenteret. Setter også tørrnåler og trykkbølge.
Les mer
Jonathan Eriksen
Osteopat
Idrettsskader, magerelaterte plager, nakke/ryggplager, trening og hodepine

Jonathan er utdannet osteopat og er en kompetent terapeut med en større interesse rundt magerelaterte plager og idrettsskader. Han har også jobbet som personlig trener i siden 2016. Han er opptatt av å se helheten rundt pasientens plager og å finne ut av den beste måten å kunne hjelpe på. Han har da med sin kompetanse evnen til å se sammenhengen mellom behandling og trening og hvordan disse kan kombineres på best mulig måte for deg. Jonathan har også erfaring innen idrettsrelaterte plager da han har jobbet tett med fotballag tidligere
Les mer
Albert
Manuellterapeut
Vikar for Andrea Andresen Betten
Les mer
Janne Dahle
Naprapat
Rygg, nakke, hodepine, løpeskader, plager under og etter graviditet

Janne er blid, omsorgsfull og ambisiøs. Hun fokuserer på å finne årsaken til dine smerter og at du som kunde skal bli sett og hørt. Behandlingsmessig jobber hun med å optimalisere muskel- og leddfunksjon ved en grundig undersøkelse, justering av ledd, muskelbehandling og dry-needling. Janne har interesse for opptrening etter graviditet, løping og idrett (erfaring fra fotball, volleyball og løping). Hun er glad i å løpe langt, kombinert med riktig styrketrening for å holde seg skadefri, og at du skal føle på det samme.

Janne er særlig god på behandling av nakke, rygg, hodepine, bekken/hofter, underarmer og ankler

janne@myoklinikken.no
Les mer
Kenneth Berg-Hansen
Naprapat
Ultralyddiagnostikk, skulder, kne, løpeskader, rygg/nakke

Autorisert Naprapat, personlig trener og har påbegynt videreutdanning i ultralyddiagnostikk. Kenneth har over 10 års erfaring som Naprapat og har erfaring med alt fra kontorplager til idrettsskader. Han ser mest pasienter med smerter i nakke- og rygg, kne, albue samt løpeskader. Selv er han aktiv innenfor løping, golf og styrketrening. Som kunde kan du forvente en god utredning og behandling tilpasset dine forutsetninger.
Les mer
Andreas Kjenstad
Osteopat
Hodepine, rygg-, og skulder.

Andreas er utdannet osteopat og behandler alle typer muskel- og skjelettplager. Han har særlig interesse for behandling av hodepine, nakke-, rygg- og skulderplager. Andreas har lang erfaring med styrketrening og smerter som kan oppstå i forbindelse med dette. Behandlingen består av teknikker for både muskler og ledd med hensikten å forbedre funksjon og bevegelighet. Som kunde kan du forvente en terapeut som er opptatt av å finne årsaken til plagene, og skreddersy en behandling som passer dine behov.
Les mer
Thea Holan Marstein
Naprapat
Nakke/rygg, hodepine, kjeveproblematikk, stress/kognitivt

Thea er autorisert Naprapat med spesielt interesse for hodepine, kjeveproblematikk, stress og plager i rygg og nakke. Hun har videreutdannet seg i kognitiv terapi, dry needling og er personlig trener. Thea har vært aktiv innen ballsport, løping, styrketrening og crossfit hvor hun også var instruktør. Hos Thea kan du forvente en grundig undersøkelse av deg og dine plager. Du vil få en kortsiktig og en langsiktig plan, slik at du på sikt kan oppnå bedre fysisk og psykisk helse eller optimalisere din hverdag.
Les mer
Håkon Fiskum Sunde
Naprapat
Ultralyddiagnostikk, rygg, kne, ankel

Utdannet og autorisert Naprapat, og har jobbet aktivt siden 2012. Videreutdanning innen ultralyddiagnostikk. Som pasient skal du få en god undersøkelse, oppfølging og verktøy for å mestre hverdagen. Bakgrunn fra brettsport, og har særlig interesse for knesskader, overtråkk og andre ankelskader. Pasienter med akutte eller langvarige ryggsmerter kan også henvende seg her.
Les mer
Sondre Nilssen
Naprapat
Ultralyddiagnostikk, skulder, rygg, nakke, idrettsskader.

Utdannet Naprapat, har jobbet siden 2015. Sondre har bred erfaring med både toppidrettsutøveren, mosjonisten og kontoristen. Ser daglig plager relatert til skulder, nakke og rygg, samt ulike idrettsskader. Han har selv bakgrunn fra fotball, og jobbet også tre sesonger som Naprapat for “Skeid fotball”. Samarbeider tett med fastleger. Hos Sondre er ingen problemer for store, eller for små.
Les mer
Hedda Christiansen
Naprapat
Nakke/ rygg, hodepine, skulder, svangerskapsrelaterte plager.

Utdannet naprapat og jobbet klinisk siden 2017. Har nylig tatt en mastergrad i naprapati og folkehelse. Er en engasjert terapeut som er opptatt av å se hele pasienten og forstå årsaken til plagene. Videreutdannet i behandling og trening under- og etter graviditet. Er tidligere aktiv håndballspiller på toppnivå, har stor interesse for idrettsskader. Jobber med muskel- og leddbehandling, dry needling og trykkbølge.
Les mer
Christian Lizama Austbø
Naprapat under veiledning
Nakke/rygg, idrettsskader.

Som Naprapat og personlig trener har jeg en allsidig bakgrunn og erfaring innen behandling og trening. Jeg har jobbet med et bredt spekter av pasienter, fra eliteidrettsutøvere til vanlige kontorarbeidere. Min tilnærming er basert på en grundig forståelse av kroppens funksjon og behov, og jeg legger vekt på å tilby skreddersydde behandlings- og treningsprogrammer for å oppnå optimal helse og velvære. Jeg samarbeider tett med fastleger for å sikre en helhetlig tilnærming til pasientomsorgen, enten det gjelder rehabilitering etter skade, ytelsesforbedring eller generell livskvalitet. Jeg er dedikert til å være din partner på reisen mot bedre helse og funksjon.
Les mer