Få hjelp med Medarbeidere Priser
Få hjelp med Medarbeidere Priser
Klinikker: Frogner Torshov
Bestill time: Frogner Torshov
Vi tester og kartlegger.
Vi tilpasser og skreddersyr.
Vi følger opp og rådgir.
Velg klinikk
Torshov
Frogner
Fysioterapeut
Silje Holstad
Ultralyddiagnostikk, skulder, kne, hofte, rehabilitering.

Utdannet fysioterapeut med videreutdanning i ultralyddiagnostikk og injeksjonsterapi. Silje er opptatt av å finne de underliggende årsakene til dine plager, og hjelper deg som pasient å forstå mer om diagnosen og behandlingsforløpet. Hun har tidligere spilt håndball og har jobbet mye med idrettsskader. Som fysioterapeut tar hun imot alle typer pasienter, men har i tillegg god erfaring med artrose og rehabilitering etter operasjoner. Kom raskt tilbake til hverdagen med skreddersydd behandling hos Silje.
Les mer
Fysioterapeut
Birte Bjørkedal
Rehabilitering, skulder, nakke, idrettsskader. Vikar for Malin

Utdannet fysioterapeut og har etterutdanning innen ortopedisk medisin, idrettsmedisin og kognitiv terapi. Birte er en motivert terapeut som er «hands on» og jobber mye med manuelle behandlingsteknikker for å få skape bevegelse og funksjon i kroppen. Hun undersøker grundig og lager rehabiliteringsplan basert funn og diagnose. Birte hjelper deg med blant annet rehabilitering etter skade og operasjon, skuldersmerter, ryggplager, hodepine og nakkeproblematikk. Med en god kombinasjon av klinisk erfaring, utdanning og kursing, sørger hun for et vanntett behandlingsopplegg for deg.

E-post - birte@myoklinikken.no
Tlf - 92880998
Les mer
Spesialist i almennmedisin
Trond Daae Johansen
Medisinsk ansvarlig ved Myoklinikken og spesialist i allmennmedisin

Med mange års erfaring som fastlege er han en god støttespiller med mye kunnskap. Han kvalitetssikrer, utfører supervisjon og samarbeidet tett med behandlingsteamet på Torshovklinikken.
Les mer
Naprapat
Håkon Fiskum Sunde
Ultralyddiagnostikk, rygg, kne, ankel

Utdannet og autorisert Naprapat, og har jobbet aktivt siden 2012. Videreutdanning innen ultralyddiagnostikk. Som pasient skal du få en god undersøkelse, oppfølging og verktøy for å mestre hverdagen. Bakgrunn fra brettsport, og har særlig interesse for knesskader, overtråkk og andre ankelskader. Pasienter med akutte eller langvarige ryggsmerter kan også henvende seg her.
Les mer
Naprapat
Sondre Nilssen
Ultralyddiagnostikk, skulder, rygg, nakke, idrettsskader.

Utdannet Naprapat, har jobbet siden 2015. Sondre har bred erfaring med både toppidrettsutøveren, mosjonisten og kontoristen. Ser daglig plager relatert til skulder, nakke og rygg, samt ulike idrettsskader. Han har selv bakgrunn fra fotball, og jobbet også tre sesonger som Naprapat for “Skeid fotball”. Samarbeider tett med fastleger. Hos Sondre er ingen problemer for store, eller for små.
Les mer
Naprapat
Arve Hembre
Ultralyddiagnostikk, injeksjonsterapi, second opinion.

Utdannet Naprapat med videreutdannelse innen ultralyd og injeksjonsterapi. Arve er først og fremst kliniker, men benytter seg av ultralyd for å bedre kunne kartlegge skader i muskel- og skjelettapparatet. Han har bakgrunn fra fotball, og stor faglig interesse for idrettsmedisin. Samarbeider tett med eliteutøvere, idrettslag, fysioterapeuter og leger. Her møter du en ydmyk og kompetent terapeut med mye kunnskap.
Les mer
Osteopat
Malin Haugen Bokle
I mammapersmisjon Birte og Gabriella er vikarierer

Utdannet osteopat og har stor interesse for kropp og helse. Hun er engasjert og setter relasjonen mellom pasient og terapeut i fokus. Spesielt interessert i nakke og ryggplager, hodepine og psykosomatikk. Malin har også kursing og erfaring med barn.
Les mer
Naprapat
Henrik Yttervik
Rehabilitering, trening, skulder, nakke, rygg

Henrik er utdannet Naprapat og har særlig interesse for trening. Konkurrerer i Norgestoppen i CrossFit og er i tillegg utdannet personlig trener. Han har mye erfaring med pasienter som sliter med treningsrelaterte plager og har stor interesse for skulderproblemer. Henrik optimaliserer behandlingen ved å inkludere opptrening og forståelse av hver enkelt klient sitt behov, og vil hjelpe deg med å finne ny driv til å bli den beste versjonen av deg selv.
Les mer
Muskelterapeut
Gabriella Leifsson
Osteopatstudent

Holder på med videreutdanning innenfor Osteopati
Les mer
Fysioterapeut
Fredrik Amlien
Ultralyddiagnostikk, skulder, hofter og knær

Utdannet og autorisert fysioterapeut med etterutdanning innen ultralyddiagnostikk. Siden 2017 har Fredrik jobbet med et bredt spekter av pasienter og plager. Han vil i samarbeid med deg utforske og utarbeide en trygg og effektiv tilnærming til dine problemer. Bakgrunn fra ishockey og har spesielt interesse for skuldre, hofter og knær. Med Fredrik som din fysioterapeut får du en nøye utvalgt kombinasjon av manuelle teknikker og en aktiv vri på det meste.
Les mer
Naprapat
Kenneth Berg-Hansen
Ultralyddiagnostikk, albue, kne, løpeskader, rygg/nakke.

Autorisert Naprapat, personlig trener og har påbegynt videreutdanning i ultralyddiagnostikk. Kenneth har over 10 års erfaring som Naprapat og har erfaring med alt fra kontorplager til idrettsskader. Han ser mest pasienter med smerter i nakke- og rygg, kne, albue samt løpeskader. Selv er han aktiv innenfor løping, golf og styrketrening. Som kunde kan du forvente en god utredning og behandling tilpasset dine forutsetninger.
Les mer
Naprapat
Lina Ekeberg
Nakke, hodepine, skulder, rygg.

Lina er utdannet Naprapat og har en bachelor i sykepleie. Av videre kursing har Lina tatt personlig trener utdanning og kurs i løpeteknikk. Hun ønsker å møte pasienten med en grundig klinisk undersøkelse, finne primær årsak til plagene og se pasienten i et helhetsperspektiv. Av behandlingsteknikker kombinerer Lina leddjusteringer, muskelbehandling, dry needling og rådgivning i rehabiliterende og forebyggende hensikt. Interesseområder er nakke, hodepine, skulder, rygg og idrettsskader.

lina@myoklinikken.no
Les mer
Naprapat
Håkon Fiskum Sunde
Ultralyddiagnostikk, rygg, kne, ankel.

Utdannet og autorisert Naprapat, og har jobbet aktivt siden 2012. Videreutdanning innen ultralyddiagnostikk. Som pasient skal du få en god undersøkelse, oppfølging og verktøy for å mestre hverdagen. Bakgrunn fra brettsport, og har særlig interesse for knesskader, overtråkk og andre ankelskader. Pasienter med akutte eller langvarige ryggsmerter kan også henvende seg her.
Les mer
Osteopat
Andreas Kjenstad
Hodepine, rygg-, og skulder.

Andreas er utdannet osteopat og behandler alle typer muskel- og skjelettplager. Han har særlig interesse for behandling av hodepine, nakke-, rygg- og skulderplager. Andreas har lang erfaring med styrketrening og smerter som kan oppstå i forbindelse med dette. Behandlingen består av teknikker for både muskler og ledd med hensikten å forbedre funksjon og bevegelighet. Som kunde kan du forvente en terapeut som er opptatt av å finne årsaken til plagene, og skreddersy en behandling som passer dine behov.
Les mer